Tickets

Tickets 2019-10-20T05:31:01+00:00

Popkoor Vocalicious organiseert zijn allereerste tombola. Niet gewoon tijdens een evenement maar online. Er zijn al verschillende prijzen te winnen maar er volgen nog meer. Deze zullen op regelmatige basis via onze Facebookpagina bekend gemaakt worden.

Ataf in Scherpenheuvel is zo gul geweest om ons een waardebon te schenken ter waarde van €199. Met dit bedrag kan je al gemakkelijk een laptop kopen.

Meer info over onze tombola kan je terugvinden op www.popvoca.blog/vocatombola

Klik hier voor lotjes

Op zaterdag 30 november 2019 organiseren we reeds onze derde muzikale wijndegustatie.  Wij brengen dan voor de allereerste keer onze selectie die ze gaan brengen tijdens de World Choir Games.

Patrick Rubbens van Wijnen De Bleek uit Diest verzorgt dit jaar onze muzikale wijndegustatie.  Al vijftien jaar begeleiden zij als wijnspecialist veeleisende restauranthouders, feestzaaluitbaters en gepassioneerde wijnliefhebbers. Zij staan voor verkoop van wijnen, champagnes, likeuren, sterke dranken, relatiegeschenken en wijnaccessoires.

Let op!  De plaatsen zijn deze keer beperkt.

Tickets

We zijn al volop aan het werken voor onze nieuwe show.  Het gaat een heel speciale zijn want we vieren dan ook onze 10e verjaardag.  Zet de datum alvast in jullie agenda:

Zaterdag 28 maart 2020 om 20u
Zondag 29 maart 2020 om 15u

BE THERE!!!!

Tickets nog niet beschikbaar

In juli 2020 komen de World Choir Games naar Vlaanderen.  Het is uniek dat dit evenement naar Vlaanderen afzakt.  Meer dan 20.000 deelnemers uit 60 landen en verdeeld over 500 koren nemen deel aan dit festival.  Ook Popkoor Vocalicious neemt deel.  Meer info kan je terugvinden via deze link.

Tickets nog niet beschikbaar

Om ons feestjaar verder te zetten plannen we een muzikale brunch op zondag 20 september 2020.  Deze zal niet door ons opgeluisterd worden maar door een ander muzikaal ensemble.  Hoe of wat blijft nog even een verrassing maar hou 20 september vrij in jullie agenda

Tickets nog niet verkrijgbaar

In samenwerking met KSD Diest organiseren we twee concerten ten voordele van Damiaanactie.  De data zijn nog niet bekend.  De concerten gaan door op een zaterdag om 20u en de daaropvolgende zondag om 15u.

Wij zullen dan een nieuwe mix brengen van ons bekend repertoire en nieuwe nummers.

Tickets nog niet beschikbaar