Wijndegustatie

Wijndegustatie

De eerste wijndegustatie van Popkoor Vocalicious

Onder de vakkundige kennis van Lieven Van Damme kan u exclusieve wijnen proeven en kiezen voor de eindejaarsfeesten.  We hebben er ook op gelet dat dit voor ieders budget is.

Lieven Van Damme is zaakvoerder van Wijnhuys ’t Kroontje te Diest

Wijnhuys ‘t Kroontje biedt u een ruime keuze aan wijnen uit de bekende wijnlanden zoals Frankrijk, Italië en Spanje. Maar eveneens uit de prachtige overzeese gebieden Chili, Argentinië, Australië, Canada, Nieuw-Zeeland, USA en Zuid-Afrika. Het zorgvuldig geselecteerde assortiment van om en bij de 300 referenties omvat niet enkel grote wijnhuizen maar ook de kleine pareltjes, die zeker het ontdekken waard zijn. Onze visie en intense speurtocht leidt telkens naar wijnen die representatief zijn voor hun categorie of hun streek van herkomst, waarbij we een onberispelijke kwaliteit aanbieden aan een uiterst correcte prijs.

Inschrijven kan tegen uiterlijk vrijdag 8 december en dit via info@vocalicious.be, koorleden of bij Wijnhuys ’t Kroontje zelf.

2017-11-05T08:32:35+00:00